Facebook
< Tilbage

Agromek har næsten fyldte haller15-08-2018 - 11:51

Blandt udstillerne på Agromek 2018 vil både være helt nye som Sip fra Slovenien og meget erfarne som danske BM Silo 

Om lidt over tre måneder slår MCH Messecenter Herning dørene op til Agromek 2018. Selv om der endnu er tid at løbe på, er standpladserne i flere af messecenterets haller allerede næsten udsolgte.

 

-  Det er med stor fornøjelse, at vi kan se, at flere og flere haller nu nærmer sig fuldt hus. Interessen for at udstille er stor, og med over 470 udstillere og 41.000 solgte nettokvadratmeter ligger vi på samme niveau som på samme tid for to år siden ved seneste Agromek, siger Agromeks direktør, Claus Hermansen.

 

Han glæder sig over, at der blandt udstillerne både er meget erfarne udstillere samt helt nye.

Blandt de nye udstillere vil være Sip Strojna fra Slovenien, som producerer græsmaskiner som skårlæggere og sprederivere.

 

- Jeg har tidligere besøgt Agromek, og vi forventer, at det er det helt rigtige sted for os. Vores maskinportefølje passer perfekt til danske landmænd og maskinstationer. Samtidig ønsker vi at udvide vores net af forhandlere i Danmark, så vi vil også bruge Agromek til at få gode forhandlerkontakter, siger marketingdirektør Mihael Miheljak, Sip Strojna.

 

Eksport gennem Agromek 

En af de erfarne udstillere på Agromek er BM Silo, som har været med lige siden Agromek blev etableret.

 

- Agromek har altid været et fast holdepunkt for os. Det er den eneste udstilling, hvor vi præsenterer vores produkter. På andre udstillinger har vi kun mindre informationsstande, siger Dorte Zacho Martinsen, CEO, BM Silo.

 

Siloerne bliver stadig produceret på den gård ved Holstebro, hvor Dorte Martinsens svigerfar etablerede virksomheden BM Silo.

 

- Agromek har helt fra starten været vores vindue udadtil, hvor vi kunne præsentere vores produkter. På den måde fik vi gang i vores eksportforretning, der i dag står for omkring 80 procent af vores omsætning, siger Dorte Zacho Martinsen, der beretter om stor travlhed i virksomheden.

 

Igen i år har BM Silo i samarbejde med Agromek inviteret forhandlere fra udlandet til messen.

- Agromek er altid en begivenhed, som vi ser frem til. Og jeg regner med, at min svigerfar, der lige er fyldt 80 år, også denne gang kommer og hjælper med at passe standen, siger Dorte Zacho Martinsen.

 

Agromek er Nordeuropas førende landbrugsmesse, hvor det hele er samlet i én stor messe med tilbud inden for markredskaber, traktorer og høstmaskiner, kornhåndtering, staldmekanisering, energi, viden og service samt entreprenør, park, vej og anlæg.

 

Agromek 2018 holdes fra tirsdag den 27. til fredag den 30. november 2018 i MCH Messecenter Herning.  

Pressemeddelelse produceret af Pressebureauet Aarhus for Agromek. 

< Tilbage