Facebook
< Tilbage

Agromek kan igen præsentere CLAAS maskiner20-12-2017 - 15:08

Danish Agro Machinery A/S er klar til at udstille CLAAS maskiner på Agromek 2018

Pressemeddelelse af Helge Lynggaard

 

Der kommer igen lysegrønne landbrugsmaskiner på Agromek i 2018. Danish Agro Machinery A/S med CLAAS har indgået aftale med Agromek om at udstille, når der i november 2018 er Agromek næste gang.

 

- Vi har taget en faglig og professionel beslutning om, at Agromek er stedet, hvor vi gerne vil præsentere en lang række produktnyheder for vores danske og øvrige skandinaviske kunder. Det siger Michael Husfeldt, administrerende direktør i Danish Agro Machinery A/S.

 

- Vi vil gerne møde kunderne, hvor de kommer. I 2016 var der over 42.000 besøgende på Agromek, og derfor ser teamet i Danish Agro Machinery og vores forhandlere fra hele landet frem til at møde kunderne på Agromek i 2018. Her vil der blive lejlighed til at se de mange nyheder, som vi netop har præsenteret på Agritechnica. Det er blandt andet en ny traktorserie, en ny serie teleskoplæssere samt en helt ny gummihjulslæsser, siger Michael Husfeldt.

 

Under Agromek 2018 vil CLAAS have de samme rammer i Hal F i MCH Messecenter Herning som under seneste Agromek i 2016.

 

Jens Skifter, Group CEO, Danish Agro Machinery, som har ansvaret for alle Danish Agro Machinery maskinaktiviteter i ni lande, herunder Skandinavien, siger:

 

- Jeg glæder mig til Agromek, som jo i høj grad er en skandinavisk udstilling. Det er en stor investering, og derfor opfordrer vi også vores selskaber i Sverige og Norge og deres kunder til at komme og besøge Agromek, siger Jens Skifter.

 

Formanden for Agromeks udstillingskomité, administrerende direktør Sten Andersen, Dan Egtved A/S, er meget tilfreds med aftalen med Danish Agro Machinery.

 

- Det glæder os meget, at Danish Agro Machinery igen har besluttet sig for at deltage på Agromek. Mange af vores besøgende ser frem til at besøge standene med traktorer og mejetærskere, og derfor er det meget positivt, at vi igen i 2018 får de lysegrønne landbrugsmaskiner fra CLAAS med på Agromek, siger Sten Andersen, der tager meget positivt imod CLAAS’ planer om at invitere gæster fra de andre skandinaviske lande.

 

- Det falder rigtigt fint i tråd med Agromeks fokus på sammen med udstillerne at tiltrække flere besøgende fra Norge og Sverige, siger Sten Andersen.

< Tilbage