Facebook
< Tilbage

Agromek søger 50 talentfulde unge 25-09-2018 - 22:40

Der ventes deltagere fra mange lande, når Agromek for første gang gennemfører innovationskonkurrencen Agromek Student Challenge, hvor de studerende skal løse cases for ti virksomheder.

Har du lyst til at være med til at løse fremtidens udfordringer indenfor agroindustrien? Så deltag i Student Challenge på Agromek den 27- 30. november.

 

Sådan lyder opfodringen fra Agromek, der nu har åbnet for at studerende kan tilmelde sig til den første Agromek Student Challenge.

 

Her skal studerende i teams på fem løse forretnings- og udviklingsopgaver, som de får stillet af virksomheder, der er blandt udstillerne på Agromek.

 

- Det er en unik mulighed for ambitiøse studerende med et drive for innovation og fødevarer at deltage i Student Challenge. De får mulighed for at præsentere sig selv for branchens førende virksomheder og teste sig selv og deres viden, siger direktør Mads Kinch Clemmensen, Foodjob Nordic, der står for rekrutteringen af de studerende.

 

- Det er samtidig en mulighed for at præsentere agroindustrien overfor de unge, som kan gå ud bagefter og være ambassadører for agrovirksomhederne, fortsætter Mads Kinch Clemmensen, der fortæller, at det er meget populært at deltage i sådanne konkurrencer.

 

- De får noget ekstra at skrive på deres CV og får skabt nye kontakter. Vi har haft tilsvarende arrangementer, hvor vi har skullet vælge 50 deltagere blandt op mod 2.000 ansøgere fra ind- og udland.

 

Foodjob Nordic er i kontakt med uddannelsesinstitutioner over hele Europa, og Mads Kinch Clemmensen forventer derfor også, at Agromek Student Challenge får deltagere fra både danske og internationale uddannelsesinstitutioner.

 

- Vi udvælger de studerende, så vi får forskellige kompetencer i de enkelte teams. Dagen inden konkurrencen bruger vi til teambuilding, så deltagerne kender hinanden, inden de starter.

 

Agromeks direktør, Claus Hermansen, ser frem til at unge fra hele verden lægger billet ind på at komme til Agromek for at konkurrere.

 

- Det bliver en meget åben konkurrence, hvor deltagerne kommer ud på messen og søger inspiration hos de respektive virksomhedernes medarbejdere. Men der er også lagt op til, at de studerende og besøgende kan være i dialog, for konkurrecen foregår ude på messen i Agromania-afsnittet, siger Claus Hermansen.

 

Konkurrencen afsluttes om fredagen med bedømmelse af en international jury, der består af akademikere og topchefer fra industrien. I første omgang udpeges fem grupper til at komme på scenen og præsentere deres case-løsning. Herefter udpeges den endelige vinder af Agromek Student Challenge.

 

Agromek 2018 holdes fra tirsdag den 27. til fredag den 30. november 2018  i MCH Messecenter Herning.

 

Pressemeddelelse for Agromek, skrevet af Helge Lynggaard

 

< Tilbage