Facebook
< Tilbage

Udstillere glæder sig til Agromek ’21 02-07-2020 - 15:05

Blandt udstillere på Agromek ’21 er der store forventninger til igen at kunne møde landmændene på messestandene

Både landmænd og udstillere kan se frem til at mødes i begyndelsen af næste år på Agromek, der holdes 19. – 22. januar i MCH i Herning.

 

- Agromek bliver den første messe efter at alt næsten har ligget stille i lang tid. Jeg er sikker på, at både landmænd og udstillere glæder sig meget til at kunne mødes igen og til at se og høre, hvad der er sket af nyt i branchen, siger Agromeks direktør, Claus Hermansen.

 

En af de udstillere, der vil have nye produkter med på Agromek, er virksomheden Washpower A/S fra Thy, som oprindeligt arbejdede med udvikling og salg af vaskerobotter til grisestalde.

 

- Vi glæder os rigtig meget til at komme på Agromek. Når der kommer landmænd, kommer vi også, og Agromek er et rigtigt godt vindue for os, hvor vi bliver set, siger CEO Glenn Pedersen, Washpower.

 

Siden seneste Agromek har virksomheden på opfordring fra messegæster udvidet sortimentet med blandt andet vaskerobotter til fjerkræstalde. 

 

- Vi har fra starten gerne villet udvide sortimentet, så foruden vaskerobotter til fjerkræstalde har vi nu også vores egen produktion af højtrykspumper, som man bruger sammen med vaskerobotten. Nu kan vi sælge en samlet løsning, og det ser vi meget frem til at kunne præsentere på Agromek, siger Glenn Pedersen.  

 

Internationale gæster

Agromek gør meget ud af at tiltrække internationale besøgende, og det glæder Hans Jørgen Pedersen, administrerende direktør i Agrifarm, Viborg. 

 

- De internationale gæster er en væsentlig grund til, at vi udstiller på Agromek. Arrangørerne gør en stor indsats for at hjælpe udstillerne med at få besøg af udenlandske gæster. Det benytter vi os af, da vi gerne vil have kontakt til mulige kunder i vores nærmarkeder, siger Hans Jørgen Pedersen, og peger specielt på Sverige og Tyskland.

 

Agrifarm bygger stalde ud fra sit eget staldkoncept, Intellifarm, og producerer luftrensesystemet Agri AirClean. 

Hans Jørgen Pedersen ser også frem til at møde danske landmænd på Agromek, og mange af dem kender han i forvejen. 

 

- Mange svineproducenter går med ønsker og planer om nye stalde til slagtesvin, men det kan være en lang proces, og der går ofte to til fem år, før planerne bliver udmøntet i en færdig stald. Men at mødes på Agromek er et godt sted at starte, siger Hans Jørgen Pedersen.

 

< Tilbage