Facebook
< Tilbage

Claas udvider med over 30 procent på Agromek10-06-2016 - 12:40

Claas udvider sin stand på Agromek i hal F til 1.285 kvadratmeter. Det er helt nøjagtigt 32 procent mere end på seneste Agromek. 

 

- I år råder vi over halvdelen af hal F, så vi får rigtig gode muligheder for at præsentere vores traktorer og maskiner på én samlet indendørs stand, siger Michael Husfeldt, direktør for den danske Claas importør LMB Danmark A/S.

 

Til trods for at Claas og forhandlerne i år har endnu flere lokale aktiviteter med demonstrationer med både traktorer, mejetærsker og senere også en ny presser samt deltagelse i en håndfuld dyrskuer, får det ikke Michael Husfeldt til at drosle ned på deltagelsen på Agromek. Tværtimod.

 

- Agromek er et fantastisk sted at vise vores produkter og løsninger og vise, at vi er en organisation i vækst. Her kan vi skabe relationer til vores nuværende kunder, og det er også en god måde at skabe kontakt til nye kunder, siger Michael Husfeldt.

 

Sammen med Claas-forhandlerne er han ved at lægge sidste hånd på planerne for deltagelsen på Agromek.

 

- Alle vores Claas-forhandlere bakker op og glæder sig meget. Jeg er sikker på at det  bliver en rigtig flot udstilling. Den bliver bygget op af de samme folk, som står for Claas-udstillingen på Agritechnica, fortæller Michael Husfeldt.

 

Foruden traktorer fra Claas bliver der mulighed for at se traktorer fra både NewHolland og John Deere samt HC Petersen, der præsenterer traktorer fra Deutz- Fahr og Zetor.

 

Agromek 2016 holdes fra den 29. november til og med den 2. december i MCH Messecenter Herning.

 

< Tilbage