Facebook
< Tilbage

Agromek er et fantastisk udstillingsvindue29-11-2016 - 16:56

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen åbnede tirsdag Agromek 2016 i MCH Messecenter Herning
Pressemeddelelse udarbejdet af Helge Lynggaard for Agromek

 

Der var masser af roser til Agromek, da miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen tirsdag foretog den officielle åbning af Agromek 2016 i MCH Messecenter Herning.

- Jeg har rigtig gode minder her fra Agromek. I mine yngre dage gik jeg rundt og samlede kuglepenne og brochurer og fik rigtig trætte ben, fortalte ministeren.

Så det var en erfaren Agromek-gæst, som med meget kort varsel havde sagt ja til at åbne Agromek, da statsminister Lars Løkke Rasmussen måtte melde afbud.

- Tænk hvor stolte vi kan være over, at vi i et lille land som vores kan holde Agromek, som er en af de største messer inden for sit område. Det er et fantastisk udstillingsvindue, I som arrangører kan være stolte af, sagde Esben Lunde Larsen.

Samtidig understregede han, at Agromek ikke kun er et udstillingsvindue, men samtidig en familiebegivenhed.

- Vi har brug for at vise, hvad nutidens landbrug kan og hvad vi kan vente af fremtidens landbrug, sagde ministeren, inden han blev mere politisk.

- Vi har hele tiden sagt, at landbrugspakken skulle ligge inden for EU-reglerne og derfor foretager vi de nødvendige tilpasninger, men vi følger den plan, vi hele tiden har lagt. Og skulle der sidde en ordfører og drømme om at landbrugspakken skal genforhandles, så vil jeg godt sige: Glem det.

- Vi har lige fået en ny regering, hvor regeringsgrundlaget er rammerne for vores arbejde. Jeg kan kun anbefale at gå ind og læse afsnittet om miljø- og fødevareministeriets område. Der er meget godt nyt, og der ligger et godt grundlag for vores fremtidige arbejde, sagde Esben Lunde Larsen inden han erklærede Agromek 2016 for åben.

< Tilbage