Facebook
< Tilbage

Hæder til tre bedste stande på Agromek30-11-2016 - 17:18

Onsdag blev tre udstillere på Agromek 2016 i Herning hædret for at have de tre bedste stande på udstillingen.

 

 

 

 

De tre udstillere er:

  • Skov A/S , stand H 8140.
  • Dan-Corn A/s / Sukup Europa A/S , stand D 3140
  • Seges, stand H 6040

Præmiemodtagerne blev udpeget af tre udvalg, der tirsdag gennemgik samtlige stande på udstillingen. Hvert udvalg så cirka 180 stande i de pågældende haller, hvorpå de udvalgte et mindre antal stande, der gik ind i den endelige konkurrence om betegnelsen Bedste Stand.

Ved udpegningen af de tre bedste stande blev der lagt vægt på, at standen var spændende, at man fik lyst til at se nærmere på de udstillede produkter, og at de besøgende blev informeret godt på standen og af udstillerens medarbejdere på standen.

 

Bedste stand i hal J3, K, L, M og X

Skov A/S, hal H 8140

Præmieudvalget har udvalgt Skov A/S , som har fået et helt nyt standkoncept. Det er gennemført med god stil og signalerer, at vi her taler om et firma, der udstiller i hele verden, men viser at det kommer fra de nordiske lande.

Standen er overskuelig og indbydende, med lækker opbygning uden at være overdådig. Modulopbygningen giver nye oplevelser, desto længere man kommer ind på standen.

Udvalget blev mødt med et hurtigt arbejdende personale, der alligevel havde overskud og tid til de besøgende.

 

Bedste stand i D, E, F og G

Dan-Corn A/S / Sukup Europe A/S, stand D 3140

Standen imponerede prisudvalget med sin lyse og indbydende fremtoning. Personalet var klar til at modtage gæster uden at være påtrængende, og de udviste et højt serviceniveau.

Udvalget fremhæver opbygningen på standen, hvor der i mødeområdet og velkomstområdet indgår produkter fra egne stålsiloer til indretning i stedet for færdigkøbte møbler.

Flere af de store produkter er vist i miniature udgaver. Det giver de besøgende et godt helhedsindtryk, som er langt bedre end kun at udstille delelementer af et produkt.

 

Bedste stande i B, C, H, J1 og J2

Seges, stand H 6040

Præmieudvalget blev begejstret, da de fik en tur på Walk of Future, hvor de blev mødt af mange små stande med forskellige fagområder. Den gennemgående rute gav de besøgende en tur ind i fremtiden, hvor der undervejs var opstillet effekter til inspiration og underholdning.

Udvalget fandt, at standen havde klare budskaber, serviceminded personale og generelt gav et godt indtryk.

Standen falder fint ind i tidens trend med standopbygning og en midtergang, der fører gæster rundt om hele udstillingen. Den blå scene i den ene ende er enkel og indbyder til at deltage i små korte events og foredrag.

 

 

 

< Tilbage