Facebook
< Tilbage

Agromek er unik for New Holland02-04-2014 - 14:48

New Holland er en af de foreløbig 406 udstillere, der har tilmeldt sig Agromek. Flere af hallerne er nu fyldt op.

 

De blå traktorer og gule høstmaskiner fra New Holland er med igen, når der er Agromek den 25.-28. november i MCH Messecenter Herning.

- Det er en unik mulighed for os for at præsentere vores produkter for det danske marked. Vi bakker fuldt op om, at vi skal have én stor udstilling, der dækker bredt, for dermed også at kunne tiltrække flere besøgende, siger marketingchef Ove D. Juel, New Holland.

Han tilføjer, at med den indsats Agromek gør overfor besøgende fra de nordiske og baltiske lande, giver det mulighed for også at invitere kunder og forhandlere fra disse lande til udstillingen.  

New Holland har udstillet på Agromek de seneste to gange – begge gange i Boxen, hvor Ove D. Juel glæder sig over, at New Holland bliver placeret igen i år.

Han fortæller, at det er tydeligt for New Holland at mærke virkningen af at udstille på Agromek, for det kan direkte aflæses på salgstallene.

- Sidste gang havde de besøgende også mulighed for at prøve en udendørs testkørsel af traktorer. Det er så vidt jeg ved den eneste udstilling i Europa, der kan tilbyde det. Selv om det kræver en del ressourcer fra vores side, er det en god idé og der var stor interesse for at komme ud at køre, siger Ove D. Juel.

New Holland er en af de foreløbig 406 udstillere, der har tilmeldt sig Agromek. Flere af hallerne er nu fyldt op.

- Vi har rigtig mange udstillere, som har været her før, men det er samtidig glædeligt, at vi indtil nu har fået mere end 60 nye udstillere, som gerne vil bruge Agromek til at markedsføre deres produkter eller serviceydelser. Desuden er der mange virksomheder, der har tilkendegivet, at de gerne vil udstille, siger Agromeks direktør Allan Pedersen.

Den 14. maj holder Agromek et såkaldt kick-off møde, hvor samtlige udstillere er inviteret til MCH Messecenter Herning for at blive orienteret om aktiviteter i forbindelse med Agromek 2014.

 

Pressemeddelelse udarbejdet af Helge Lynggaard

< Tilbage