Facebook
< Tilbage

DLG er tilbage på Agromek22-11-2014 - 20:59

Efter flere års fravær er grovvareselskabet DLG nu tilbage som udstiller på Agromek

- Vi har netop underskrevet aftalen med Agromek. Vi glæder os til at være med på messen, og vi tror bestemt også, at vores mange kunder vil være glade for at kunne møde os på Agromek, siger underdirektør Christoffer Hage, DLG.

- Vi vil være på Agromek for blandt andet at markedsføre vores nye e-handelsplads – DLG Kundeportal. Her kan kunderne se alle deres egne kontrakter og fakturaer, og de kan samtidig handle i vores online butik, som har over 3.500 varer. På standen vil medarbejdere fra de mange afdelinger rundt i landet give en introduktion til portalen og hjælpe kunderne i gang med at bruge den, fortæller Christoffer Hage.

DLG bliver modtaget med åbne arme hos Agromek.

- Det er virkeligt dejligt, at Danmarks største grovvareselskab har besluttet at være med på Agromek 2014. Det sender et godt signal i både ind- og udland, at det landmandsejede selskab vælger at udstille på Agromek, siger direktør Allan Pedersen, Agromek.

Der vil være 549 udstillere på Nordeuropas største samlede landbrugsmesse, og der er nu kun ganske få kvadratmeter standplads tilbage.

Agromek finder sted fra tirsdag den 25. november til og med fredag den 28. november. Onsdag er der aftenåbent til kl. 20.00 med gratis adgang efter kl. 16.00.

De øvrige dage er der åbent fra 9.00-17.00.

Yderligere oplysninger:

Christoffer Hage, DLG tlf. 33683063

Allan Pedersen, Agromek, tlf. 33394251

 

 

< Tilbage