Facebook

Teknologi som speciale

Lad Pressebureauet Aarhus blive din virksomheds samarbejdspartner, når de tekniske begreber skal omsættes for eksempel til pressemeddelelser eller artikler til fagpressen.

Den teknologiske verden er fuld af tekniske begreber, som for den indforståede er en del af hverdagen. Men det kræver en anden ekspertise, når fagsproget skal omsættes til lettere forståeligt dansk.

Jeg har stor erfaring i at bearbejde tekniske tekster. For eksempel har jeg udarbejdet flere hundrede faktablade om teknologiprodukter for landets største teleselskab.

Og når HI-messen i MCH Messecenter Herning skal have pressemeddelelser om alle de stjernebesatte, godkende nyheder, har jeg også haft fornøjelsen at udarbejde teksterne forud for de to seneste HI-messer.


Til HI-messen i MCH Messecenter Herning stod  jeg  efteråret 2015 både for beskrivelse af HI-Marks nyhederne og for pressearbejdet under messen. Foto: Tony Brøchner/ MCH
Til HI-messen i MCH Messecenter Herning stod jeg efteråret 2015 både for beskrivelse af HI-Marks nyhederne og for pressearbejdet under messen. Foto: Tony Brøchner/ MCH