Faglig viden direkte i kartoffelmarken

Torsdag formiddag var den store udflugtsdag for danske kartoffelavlere, hvor der blev budt på faglig input helt ude i kartoffelrækkerne. Artikel til Grovvarenyt og www.danskekartofler.dk

Vestjyllands Andel præsterer igen rekordoverskud

Med et overskud på 112 millioner kroner har grovvarekoncernen Vestjyllands Andel forbedret sit resultat med over ti procent i forhold til sidste år. Pressemeddelelse udarbejdet for Vestjyllands Andel.

Kartofler er min hobby

Mød her Danske Kartoflers formand Carl Heiselberg hjemme på bedriften, hvor han har en meget stor produktion, som omfatter næsten alle typer af kartofler. Artiklen er fra Magasinet Danske Kartofler juli 2016

Ny app giver overblik over foder- og kornlagre

Landmænd og grovvarebranche får nye muligheder for at udnytte store mængder data med en ny app til smartphonen, som er udviklet af Ivan Baadsgaard. Artikel fra ugebrevet Grovvarenyt.

Tre foderfabrikker i én og samme fabrik i Kalmar

Danish Agros og Vestjyllands Andels nye foderfabrik i Kalmar er en af de mest moderne i Europa. Artikel fra ugebrevet Grovvarenyt.

Specialister i landbrug og forsvar

Vi er specialister i journalistik og kommunikation inden for henholdsvis landbrug og forsvar.

Vi har mange års erfaring på disse områder. Derfor ved vi, hvad vi taler om.

Vi producerer for eksempel nyhedsbreve, kundemagasiner og pressemeddelelser. Vi skriver tekster til hjemmesider og rådgiver om og praktiserer direkte pressekontakt.

Vi kan også hjælpe din virksomhed eller organisation med at få budskaberne ud. Ring eller skriv til os.

Med venlig hilsen
Morten Fredslund og Helge Lynggaard