Facebook

Længerevarende samarbejde

Vil du gerne have et længevarende samarbejde, tager vi gerne nye, faste kunder ind. Her kan vi eksempelvis tilbyde løbende varetagelse af kommunikative og journalistiske opgaver, produktion af kundemagasiner, nyhedsbreve eller drift af sociale medier. Vi kan udvikle, producere og levere et koncept fra idé til endeligt produkt.

Fast journalist på sidelinjen
Har du jævnligt brug for en journalist til at varetage kommunikationsfaglige eller journalistiske opgaver, men ikke ofte nok til en ansættelse? Så lav en aftale med os. Vi kan stå til rådighed, når du har brug for det og i det omfang, du ønsker. På den måde får du en journalist, som kender din virksomhed, din målgruppe og dine ønsker ,og som kan bistå i alt fra idéudvikling til eksekvering. Det kan eksempelvis være i forbindelse med tekster til web, drift af sociale medier og produktion af nyheder og pressemeddelelser.

Kunde- og medlemsmagasiner
Vi har stor erfaring med udvikling og udgivelse af en lang række kunde- og medlemsmagasiner. Magasiner er et effektivt redskab til at opbygge og fastholde loyaliteten hos kunder og styrke medlemskontakten. Derudover virker et flot kundemagasin mere troværdigt og er mere spændende at læse end eksempelvis et rent produktkatalog.

Nyhedsbreve
Et nyhedsbrev er en hurtigt og effektiv måde at fortælle dine gode historier og kommunikere til medlemmer eller kunder. Samtidig er nyhedsbrevet en god platform til at bringe cases med virksomhedens kunder og derigennem præsentere sine produkter.

For både nyhedsbreve og magasiner kan vi levere et færdigt koncept og stå for alle dele af produktion og udgivelse. Hvor nyhedsbreve typisk udkommer via mail, kan vi levere kunde- og medlemsmagasiner både på tryk og digitalt.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for dig.