Facebook

Længerevarende samarbejde

Vil du gerne have et længevarende samarbejde, tager vi også gerne nye, faste kunder ind. Her kan vi eksempelvis tilbyde produktion af kundemagasiner, nyhedsbreve eller drift af facebookside. Vi kan udvikle, producere og levere et koncept helt fra idé til endeligt produkt.

Kunde- og medlemsmagasiner
Helge har i løbet af sin karriere udviklet og udgivet en lang række kunde- og medlemsmagasiner, og har derfor stor erfaring på området. Magasinerne er et effektivt redskab til at opbygge og fastholde loyaliteten hos kunder og styrke medlemskontakten. Derudover virker et flot kundemagasin mere troværdigt og er mere spændende at læse end eksempelvis et rent produktkatalog.

Nyhedsbreve
Det samme gælder for nyhedsbreve, som typisk udkommer oftere og er mindre omfangsrige end magasiner. Et nyhedsbrev er en hurtigt og effektiv måde at fortælle dine gode historier og kommunikere til medlemmer eller kunder. Samtidig er nyhedsbrevet en god platform til at bringe cases med virksomhedens kunder og derigennem præsentere sine produkter.

For både nyhedsbreve og magasiner kan vi levere et færdigt koncept og stå for alle dele af produktion og udgivelse. Hvor nyhedsbreve typisk udkommer via mail, kan vi levere kunde- og medlemsmagasiner både på tryk og digitalt.

Drift af facebookside
Hvis du ønsker opstart eller drift af en virksomhedsside på Facebook, kan vi også hjælpe dig med det. På Facebook kan du med målrettet annoncering nå ud til lige præcis den målgruppe, du ønsker at ramme. Derudover giver en virksomhedsside på Facebook en unik mulighed for at gå i dialog med kunder og medlemmer samt at få indblik i, hvad der har størst interesse hos målgruppen.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for dig.