Facebook
< Tilbage

New Holland er igen klar til Agromek27-02-2018 - 13:12

New Holland vil præsentere både den største traktor T8 og mejetærskere samt de seneste nyheder på Agromek

 

Med blå traktorer og gule høst- og industrimaskiner melder New Holland sig klar til at deltage på Agromek 2018 i november. New Holland bliver som sidste gang en af messens største udstillere og vil igen disponere over flere end 1.200 kvadratmeter i Jyske Bank Boxen i Herning.

 

Det er dermed femte gang i træk, at New Holland udstiller på Agromek. 

 

- Vi synes, Agromek er et rigtigt godt udstillingsvindue for os. Vi udstiller i et tæt samarbejde med vores danske forhandlere, så kunderne kan møde kendte ansigter, siger marketingchef Thomas Pedersen, CNH Industrial Danmark A/S. 

 

- Vi får ikke kun besøg af danske landmænd på messen. Agromek er så stor en udstilling, at den er interessant for hele Skandinavien på grund af dens placering i Herning. Derfor er vi selvfølgelig klar til at bakke op om for eksempel svenske eller norske forhandlere, der ønsker rundvisning på standen med små eller store kundegrupper, siger Thomas Pedersen.

 

New Holland vil blandt andet have nogle af deres seneste nyheder med på messen.

 

- Der vil være et udvalg af vores produktprogram med entreprenørmaskiner, traktorer – herunder vores største T8 – teleskoplæssere, mejetærskere, pressere og en kompakttraktor, siger Thomas Pedersen.

 

- Vi glæder os rigtig meget over, at New Holland igen er parat til at udstille på Agromek. Traktorer og mejetærskere er altid populære hos de besøgende, og derfor er det godt, at vi kan præsentere et bredt program på det område, siger Agromeks direktør Claus Hermansen.

 

New Holland er en af de foreløbig omkring 370 udstillere, der har tilmeldt sig eller tilkendegivet, at de gerne vil udstille på Agromek. Det er lidt flere end på samme tidspunkt i 2016.

 

- Vi møder rigtig god opbakning bag Agromek, og derfor er der allerede fyldt godt i flere haller. Der er både nye udstillere og selvfølgelig mange, som har været med før, og som kender værdien af at bruge Agromek til at møde nuværende og potentielle kunder, siger Claus Hermansen.

 

Agromek 2018 holdes fra tirsdag den 27. til fredag den 30. november 2018 i MCH Messecenter Herning.


Pressemeddelelse udarbejdet og udsendt for Agromek

< Tilbage