Facebook
< Tilbage

Pressebureauet Århus flytter til Agro Food Park16-09-2016 - 16:45

Grovvarenyts og Danske Kartoflers redaktion samt Agromeks pressetjeneste er hermed også flyttet til Skejby

H

Pressebureauet Århus er flyttet til Agro Food Park i Skejby. Dermed er Grovvarenyts og Danske Kartoflers redaktion i Aarhus også flyttet til Agro Food Park. 

 

Agro Food Park huser i forvejen landets største samling af virksomheder, der beskæftiger sig med faglig viden om fødevarer og landbrug.

 

- Det er helt oplagt, at Grovvarenyt og Danske Kartofler nu får redaktion her, hvor så mange fagfolk enten har deres daglig virke eller mødes. Derfor er det også mit håb, at både ansatte og besøgende i Agro Food Park vil kigge inden for på Grovvarenyts og Danske Kartoflers redaktion. Det er ikke mindst gennem den personlige kontakt, at vi fortsat kan udvikle medierne.

 

- Vi er altid åbne overfor gode ideer, siger Helge Lynggaard, medudgiver og redaktør af Grovvarenyt og udgiver og redaktør af magasinet Danske Kartofler.

 

Redaktionen er samtidig base for Agromeks pressetjeneste, da Helge Lynggaard også er pressechef for Nordeuropas største landbrugsmesse.

 

Der er omkring 75 større og mindre virksomheder i Agro Food Park med omkring 1.000 medarbejdere, hvor Seges er den største virksomhed.

 

Agro Food Park står overfor en kraftig udbygning. Arla er ved at bygge sit nyt globale innovationscenter, som indvies i januar 2017, og Aarhus Universitet vil snart tage første spadestik til et stort byggeri, der skal samle hele Universitetets fødevareforskning på stedet.

Se fotograf Claus Haagensens drone-video fra Agro Food Park her

< Tilbage