Facebook

Skal du bruge en journalist, der gør en forskel for din virksomhed?

Anya holder gerne faglige oplæg om eksempelvis professionelt brug af sociale medier - både til fysiske og online begivenheder. Foto: Privat.
Anya holder gerne faglige oplæg om eksempelvis professionelt brug af sociale medier - både til fysiske og online begivenheder. Foto: Privat.

Anya Engelbrecht
Jeg er selvstændig freelancejournalist, uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og tilknyttet Pressebureauet Aarhus.

Mit mål er at gøre en forskel forskel for din virksomhed ved at fortælle din historie.

Jeg tilbyder blandt andet:
• Produktion af konkrete journalistiske og kommunikationsfaglige produkter, såsom pressemeddelelser, journalistiske artikler, videoer og andet indhold til sociale medier, hjemmesidetekster, annoncemateriale, mm.
• Kommunikationsrådgivning i strategisk, målgruppeorienteret kommunikation
• Projektledelse og markedsføring

Jeg formidler komplicerede, faglige og kontroversielle emner på lødig og letforståelig vis og kan hurtigt og effektivt sætte sig ind i nye virksomheder og behov, så vi sammen kan identificere og nå målet. Uanset hvad jeres mål er.

Med flere års erfaring som landbrugsjournalist og kommunikatør kombineret med en opvækst i landbruget, har jeg fået dybdegående kendskab til landbrugs- og fødevareerhvervet.

Jeg samarbejder med en lang række virksomheder i landbrugsbranchen, hvor opgaverne spænder fra produktion og udsendelse af en enkelt pressemeddelelse til længerevarende aftaler om en fast kommunikationsfaglig eller journalistisk indsats hver måned.

Derudover er jeg fast journalist på det digitale nyhedsmagasin, Grovvarenyt, og hovedansvarlig for den daglige drift af brancheorganisationen Danske Kartoflers kommunikationsindsats, hvor vi blandt andet fortæller de gode historier om kartofler på sociale medier.

Privat bor jeg i Aarhus med min kæreste og bruger gerne fritiden på at høre livemusik eller på roning og bestyrelsesarbejde i Aarhus Studenter Roklub.

Kontakt mig helt uforpligtende på 53937760 eller for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig.