Facebook

Redaktør, journalist og pressechef

Helge er blandt andet pressechef for Landbrugsmessen Agromek. Foto: Claus Haagensen
Helge er blandt andet pressechef for Landbrugsmessen Agromek. Foto: Claus Haagensen


Helge Lynggaard er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole med praktik på Midtjyllands Avis. Inden han tog journalistuddannelsen, læste han i tre år statskunstskab på Aarhus Universitet.

Siden Helge etablerede Pressebureauet Aarhus, har han specialiseret sig i journalistik og kommunikationsopgaver inden for landbruget og agroindustrien. Herunder har han blandt andet stået for nyhedsbreve og kundemagasiner for nogle af landets største aktører inden for landbruget, blandt andet Superfos Korn, SKOV A/S, DeLaval A/S, AKV Langholt og Sønderjysk Landboforening.

I dag tæller Helges mange titler blandt andet redaktør og udgiver af Magasinet Danske Kartofler, pressechef for landbrugsmessen Agromek samt ejer og udgiver af det digitale nyhedsmagasin, Grovvarenyt.

Helge har selv rødder i landbruget, hvilket, sammen med de mange års erfaring i Pressebureauet Aarhus, har givet ham en unik forståelse for landbrugs- og fødevareerhvervet. Derfor kan han løse de fleste kommunikative og journalistiske opgaver på området.

Sammen med sin kone, Linda, har Helge to børn, som for længst er fløjet fra reden men stadig bor i Aarhus. Han bruger fritiden på blandt andet vandreture i motionsafdelingen i Aarhus 1900.