Facebook
< Tilbage

Nu kommer ”grundkursus i grovvarer”23-04-2018 - 14:07

Kurset skal  sikre, at medarbejderne er godt klædt på til at møde kunden og agere professionelt i egen organisation

Af Helge Lynggaard

 

Nye medarbejdere i grovvarevirksomheder får nu mulighed for at få en bred indføring i hele branchen. 

Det sker med en nyt grundkursus i grovvarer, som en arbejdsgruppe under Dakofo har udarbejdet sammen med Erhvervsakademi Aarhus.

- Kurset giver deltagerne grundviden om landbrug, korn, foder, råvarekendskab, handelsforhold med videre, kunne teamchef Claus Saabye Erichsen fortælle de 80 deltagere på generalforsamlingen i Dakofo fredag formiddag.

- Med et kædeperspektiv skal kurset bibringe viden om værdiskabelsen i plante- og husdyrproduktionen og videre gennem korn- og foderbranchen. Kurset skal samtidig sikre, at medarbejderne er godt klædt på til at møde kunden og agere professionelt i egen organisation, fortalte Claus Saabye Erichsen.

- Grunden til at vi etablerer det nye kursus er, at det er et bredt ønske fra både mindre og store virksomheder blandt vore medlemmer. De får i stigende grad tilgang af unge med en højere teoretisk handelsuddannelse, som har behov for at vide både noget om branchen og om kunderne ude på landbrugsbedrifterne, fortalte Claus Saabye Erichsen.

Der bliver tale om et lukket virksomhedsforløb for Dakofos medlemmer. 

Kurset vil strække sig over to moduler på hver fem dage.

Fagfolk fra Dakofos medlemsvirksomheder underviser i blandt andet logistik, handelsforhold og risikostyring. Erhvervsakademi Aarhus underviser i det øvrige pensum.

Kurset starter i oktober i år.

Artikel fra ugemagasinet Grovvarenyt 15. marts 2018.

 

 

< Tilbage