Facebook
< Tilbage

Henning Haahr overtager topposten i Danish Agro01-02-2017 - 12:34

Christian Junker kan ikke forestille sig en bedre afløser


Artikel fra ekstraudgave af Grovvarenyt

 

 

 

Af Helge Lynggaard

 

Danish Agros vicekoncernchef Henning Haahr overtager posten som ny koncernchef den 1. oktober efter, at Christian Junker har haft sidste arbejdsdag den 30. september.

 

Henning Haahr, som oprindeligt har en revisorbaggrund, tiltrådte som økonomichef i Danish Agro koncernens datterselskab Vilomix i 2002. Siden er ansvarsområdet og virkefeltet blevet udvidet, og Henning Haahr har siden 2011 fungeret som Group CFO og fra 2013 som vicekoncernchef.

 

- I Henning har vi fundet den bedste, der kunne findes. Set med mine øjne kunne det ikke gøres bedre hverken for medarbejdere, ledere eller ejere, siger Christian Junker, der fortæller, at han har haft et ualmindeligt godt parløb med Henning Haahr.

 

- Siden 2013 har vi arbejdet meget tæt sammen og det har aldrig givet problemer. Og det har været godt, at vi har været to i de mange forhandlinger, vi har været igennem i de senere år. Henning kender derfor også hver en krog i virksomheden og der er ingen af de mange bestyrelser i koncernen han ikke har været en del af. Så jeg er sikker på, at virksomheden er i de bedste hænder og nok skal overleve, fortsætter Christian Junker, der understreger, at selv om det kan opfattes sådan, at der er stor forskel på ham og Henning Haahr, så har de ét til fælles:

 

- Vores ydmyge tilgang er meget ens. Man kan også kalde det jysk beskedenhed. De færreste tror det måske, men jeg er faktisk en meget ydmyg person. Vores forskel er nok mere på det kommunikative, hvor jeg har hele historien efter 30 år med mig, men tag ikke fejl. Henning har  fuld styr på alle detaljer og kender enhver krog i vores virksomhed, siger Christian Junker.

Allerede for et år siden besluttede bestyrelsen i Danish Agro koncernen, at det skulle være Henning Haahr, der skulle overtage topposten efter Christian Junker.

 

- Han kender koncernen indgående og har gennem sit parløb med Christian Junker været med til at beslutte den strategiske og strukturelle udvikling i koncernen. 

 

- I bestyrelsen er vi overbevist om, at Henning Haahr er den helt rigtige til at bygge videre på det fundament, som Danish Agro koncernen i dag står på, siger bestyrelsesformand i Danish Agro, Jørgen H. Mikkelsen.

 

Henning Haahr ser frem til sin nye rolle.

 

- Jeg er meget beæret og ydmyg overfor den tillid, som bestyrelsen i Danish Agro viser mig. Jeg vil gøre mit yderste for, at bygge videre på den positive udvikling, som Danish Agro koncernen er inde i. Vi skal gøre vores bedste for, at være den mest optimale samarbejdspartner for vores kunder og ejere også i fremtiden, siger han.

 

  Henning Haahr, som er bosiddende ved Hobro, er 46 år, gift og har tre børn.

 

 

 

 

< Tilbage