Facebook
< Tilbage

Agromek lancerer Agromek Stars Special Edition01-12-2020 - 11:19

Fra sidst i januar stiller Agromek skarpt på agroindustriens nyheder

I januar skulle den 42. udgave af Agromek have været gennemført, men Nordeuropas største samlede landbrugsmesse er udsat til senere. 

Alle med interesse for agrosektoren og teknik kan nu se frem til, at Agromek lancerer Agromek Stars Special Edition 2021, og resultatet vil blive vist for omverdenen i slutningen af januar.

- Vi har fået en række forespørgsler fra udstillere, om det ikke var muligt at gennemføre Agromek Stars, selvom der ikke er en messe. Sådanne forespørgsler varmer meget, og vi har derfor besluttet at gennemføre en intensiv proces, hvor udstillerne i en kort periode har mulighed for at indsende deres nyheder til bedømmelse, fortæller Agromeks formand, Sten Andersen.

Nyhederne bedømmes ud fra samme kriterier som ved en fysisk afholdt Agromek. 

- Det bliver med det sædvanlige fokus på høj kvalitet i bedømmelsen, når vores kyndige eksperter og dommere vurderer nyhederne, siger Sten Andersen.

Nyhederne vil blandt andet blive markedsført overfor landmænd i ind- og udland.

Dels vil nyhederne blive præsenteret på Agromeks hjemmeside og sociale medier, og dels vil landbrugspressen i ind- og udland også få pressemateriale om de to- og trestjernede nyheder stillet til rådighed. 

- Vi glæder os til at kunne præsentere nyhederne, der plejer at være af høj kvalitet, og jeg håber, at både udstillere og alle andre vil tage godt imod vores nye tilbud, når vi nu ikke kan mødes fysisk på Agromek i januar, siger Sten Andersen.

 

< Tilbage