Facebook
< Tilbage

Agromek drysser stjerner over produktnyheder18-01-2021 - 14:56

Trods udsættelse af den fysiske messe uddeler Agromek nu stjerner til produktnyheder, som kan ses fra den 22. januar på Agromeks hjemmeside

Det drysser med stjerner over produktnyheder, selv om Agromek er udsat til senere. I en kort periode har udstillere haft mulighed for at sende deres produktnyheder til bedømmelse hos Agromeks nyhedsudvalg – nøjagtig som det sker ved den fysisk afholdte messe.  Bedømmelsen af Agromek Stars Special Edition 2021 er netop afsluttet.

 

- Konceptet er blevet rigtigt godt modtaget, for mange udstillere savner at kunne nå ud til landmændene, når det for eksempel ikke er muligt at mødes på messer, siger Agromeks direktør Claus Hermansen.

 

- Trods udsat messe og corona er der stadig fuld gang i udviklingen i agroindustrien. Nyhederne spænder vidt, og det er tydeligt, at de digitale løsninger kommer ind over alt i landbruget, uanset om det er i markens maskiner eller i staldene, fortsætter Claus Hermansen.

 

Han er sikker på, at mange af de innovative nyheder vil være med til at hjælpe landmænd i ind- og udland med at forbedre effektiviteten eller lette arbejdet i hverdagen.

 

Dommerne i nyhedsudvalget har givet tre stjerner til seks nyheder, to stjerner til 17 nyheder og ni nyheder har fået én stjerne. Blandt de trestjernede er seks af dem Europa-nyheder og dermed aldrig tidligere præsenteret på en udstilling i Europa.

 

- Vi glæder os til at præsentere nyhederne, som man fra fredag den 22. januar kan se på Agromeks hjemmeside www.agromek.dk, siger Claus Hermansen.

 

Agromek har normalt flere tusinde udenlandske gæster på sine messer, og derfor bliver nyhederne i Agromek Stars Special Edition også eksponeret for hele verden. Blandt andet vil alle pressemeddelelser om to- og trestjernede nyheder også findes i en engelsk version på www.agromek.com

< Tilbage