Facebook
< Tilbage

Valtra og Lemken er klar til Agromek30-06-2022 - 12:31

Traktorerne fra Valtra er tilbage på Agromek, mens Lemken er parat med nye mekaniske rensere til marken 

 

Med alle landets Valtra-forhandlere i ryggen er traktorerne fra Valtra tilbage på Agromek 2022.

 

- Vi ser meget frem til at komme tilbage i de store messehaller, og derfor møder vi talstærkt op, siger Jimmi Ravnborg, der er Sales Manager i Valtra.

 

- Vi har en stor nyhed i ærmet, som vi glæder os særdeles meget til at vise frem på Agromek. Hos Valtra sker der store ting i 2022, og det vil vi fortælle om og vise frem på Agromek, fortsætter Jimmi Ravnborg, der fremhæver Agromek som et godt udstillingsvindue.

 

- Agromek er en helt særlig begivenhed for hele landbruget, og vi ser meget frem til at være der sammen med vores dygtige forhandlere, siger Jimmi Ravnborg.

 

Lemken med mekanisk rensning 

En af de store redskabsproducenter, Lemken, er også klar til at udstille på Agromek.

 

- Vi satser meget på at præsentere nogle nyheder efter at vi ikke har kunnet udstille i et par år, siger salgschef Nis Peter Albrechtsen, Lemken Skandinavien ApS.

 

Foruden nye såmaskiner ser han frem til at præsentere mekaniske ukrudtsrensere til rækkeafgrøder og med kamera, der kan genkende ukrudt.

 

- Lemken overtog for få år siden hollandske Steketee og satser nu meget på udvikling af mekaniske rensere, så man står godt rustet til eventuelle restriktioner på brugen af kemiske ukrudtsmidler, siger Nis Peter Albrechtsen.

 

At Valtra er tilbage og Lemken også er klar til at udstille, glæder Agromeks direktør Claus Hermansen.

 

- Jeg er sikker på, at det vil blive meget godt modtaget hos mange besøgende, at der kommer traktorer fra Valtra og markredskaber og -maskiner fra Lemken. Det glæder mig også, at begge udstillere ser frem til at kunne præsentere nogle af deres nyheder, siger Claus Hermansen.

 

Agromek 2022 holdes fra tirsdag den 29. november til fredag den 2. december 2022 i MCH Messecenter Herning.

< Tilbage